4 voordelen van een mooie hanglamp in je woonkamer
/
/
4 voordelen van een mooie hanglamp in je woonkamer

4 voordelen van een mooie hanglamp in je woonkamer

Een goede huiskamer is gezellig, stijlvol en voelt warm en welkom aan. Je wilt er graag verblijven en je er thuis voelen. Je bereikt dit door de juiste meubels met elkaar te combineren en door kunst en vloerkleden toe te voegen. Ook vazen en foto’s geven je woonkamer een gezellige sfeer. Ten slotte spelen verlichting en lampen een grote rol. Je kan met lampen een bepaalde stijl creëren die echt bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor deze antieke hanglampen van Lamplord. Ook een moderne look behoort tot de mogelijkheden. Een hanglamp kan echt bepalend zijn voor je woonkamer. Dit zijn dé vier voordelen van een mooie hanglamp. 

1: Een praktische lamp

Een hanglamp verlicht een groot deel van je kamer. Je hebt dus niet meerdere lampen nodig. Ook hangt de lamp hoog, waardoor je er geen last van hebt als je je kamer wilt inrichten. Je kan altijd in de hoeken nog wat staande lampen plaatsen, maar de hanglamp is je basis. Van daaruit bepaal je hoe de rest van de kamer eruit gaat zien. 

2: Bespaar ruimte

Wereldwijd gezien wonen Nederlanders gemiddeld in vrij kleine huizen of appartementen. Als de ruimte van je huis beperkt is dan is het belangrijk om de ruimte die je hebt zo nuttig en leuk mogelijk in te richten. Met een hanglamp voorkom je dat er onnodig ruimte op de vloer wordt ingenomen voor verlichting. Door de lamp hoog op te hangen verlicht je meteen een groot deel van de ruimte en heb je minder lampen nodig. 

3: Duurzame verlichting

Bij een hanglamp kan je kiezen voor een duurzaam lampje. Kies bijvoorbeeld voor een LED lamp. Deze lamp gebruikt maar weinig energie. Je kan de felheid van het licht bovendien zelf regelen als je een dimmer installeert. Het leuke van de dimsystemen die tegenwoordig gebruikt worden, is dat je naast de felheid ook vaak de kleur van je lamp zelf kan instellen. 

4: Een echte sfeermaker

Met een mooie hanglamp bepaal je de sfeer in je woonkamer. Het uiterlijk van de lamp is van grote invloed op de ruimte. Je kan gaan voor een moderne lamp, een vintage model of een simpele plafonnière. Welke hanglamp je kiest hang ook af van de rest van je inrichting. Is je woonkamer industrieel ingericht? Kies dan voor een robuuste lamp met een metalen kap. Bij een vintage inrichting past een retro lamp perfect. 

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.